Kvalitet genom specialisering

Medarbetare

Anders Englund

Leg. läkare

Docent i kardiologi med specialisering inom elektrofysiologi. Har arbetat sedan 1990 med arytmi och ablationsverksamhet på bl.a. Karolinska sjukhuset, St Georges Hospital i London, Akademiska sjukhuset i Uppsala och Universitetssjukhuset i Örebro.VD för Arytmi Center Stockholm.

Fariborz Tabrizi

Leg. läkare

Specialist i internmedicin och kardiologi med specialisering inom elektrofysiologi. Arbetat med arytmier och ablationer sedan 1995. Disputerade 2006. Tidigare arbetat på bl.a. Akademiska sjukhuset i Uppsala, Universitetssjukhuset i Örebro och Karolinska sjukhuset i Stockholm.

Sergej Scheel

Leg. Läkare

Specialist i internmedicin och kardiologi med specialisering inom elektrofysiologi. Arbetat med arytmier och ablationer sedan 2005. Tidigare arbetat på bl.a. Blekingesjukhuset och Universitetssjukhuset i Linköping.

Helen Janfjäll

Sjuksköterska

Lång erfarenhet av arytmisjukvård och arbetat med ablationer sedan 1992. Har även arbetat med forskning inom förmaksflimmer på Södersjukhuset.

Gunilla Burhagen

Sjuksköterska

Narkossköterska med nästan 40 års erfarenhet av narkos och intensivvård

Susanne Groot-Jensen

Sjuksköterska

Anestesisjuksköterska sedan 2002. Innan dess arbetat på hjärtkliniken på Danderyds sjukhus. Doktorand på Karolinska Institutet, Institutionen för kliniska vetenskaper Danderyds sjukhus.

Åsa Bergman-Jungnelius

Sjuksköterska

Arbetat många år som sjuksköterska inom hjärtsjukvården. Har även arbetat många år som narkossköterska i Helsingborg.

Jeff Saide

Sjukskötare

Anestesissjukkötare sedan 2000. Tidigare arbetat i Umeå, på Danderyds sjukhus samt på Thoraxanestesi Karolinska sjukhuset

Mia Widgren

Sjuksköterska

Operationssköterska. Tidigare arbetat på Södersjukhuset och Ersta sjukhus.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.