Välkomna till Capio Arytmi Center Stockholm. Vi bedriver endast planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot patienter/anhöriga med smittsamma sjukdomar. I de fall du har infektionssymtom såsom feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig.

Läs mer här.

Kvalitet & resultat

Patientcitat

"Tack!"

"Stor tack ;)"

"Allt var bra"

"Så här skulle alla vård i samhället se ut!! Tack!"

"Tack"

"Underbar personal ;)"

"Ett mycket positivt bemötande av all personal. Saklig och noggrann information. Läkare och övrig personal lyhörda och ingav trygghet. Moderna fräscha lokaler i en vacker och grön miljö! Tack! Sjukvård när den fungerar perfekt!

"En stor eloge till mottagnings- och vårdpersonalen! Mycket omtänksamhet och helt dedikerade att göra vistelsen så bra som möjligt! Visst önskemål att läkaren frågar om allmäntillståndet innan man går rakt på undersökningen och har synpunkter på levnadsvanor i stort. Tillfälliga mediciner eller tillstånd påverkar hela livshållningen då och då, tex vikt. Men mitt helhetsintryck är otroligt bra och jag kommer definitivt att rekommendera er."

"utmär"Tack för bra mottagande."kt vård, professionellt och omvårdande bemötande"

"Tack för ett bra och trevligt bemötande."

"Tack för allt! Ni är fantastiska!"

"Tack för bra mottagande."

"Tack för er underbara vård

"Det känns som personalen trivs. Härligt lugnt "klimat". Det gör mig trygg och lugn. Tack!"

"Tack för fin och omtänksam vård ;)"

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.