Välkomna till GHP Arytmi Center Stockholm. Vi bedriver endast planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot patienter/anhöriga med smittsamma sjukdomar. I de fall du har infektionssymtom såsom feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig.

Läs mer här.


CARTO

För att man skall kunna navigera till rätt positioner i hjärtat används vanligen ett så kallat mapping system. Vi arbetar med CARTO som är ett tredimensionellt system som med mycket hög precision talar om var den behandlande katetern befinner sig i hjärtat.

Kryobehandling

Kryobehandling innebär att vävnaden kyls ned istället för att värmas som vid RF ablation. Med speciella ballonger kan lungvenerna isoleras genom en cirkulär frysning runt dessa. Jämfört med RFablation är metoden betydligt mindre prövad i förhållande till RF-ablation. På GHP Arytmi Center Stockholm har vi därför valt att inte använda denna metod tills vidare.

KONTAKT

Vårdgivare eller patient? Tveka inte att höra av dig. Tänk på att inte maila känslig information.

BLI PATIENT

Läs mer om hur du kan bli patient hos oss.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.