Arrhythmia Center
Stockholm

Lediga tjänster

Sjuksköterska – som gillar hjärtan som går i otakt

 

Gruppbild

Vi söker Dig som har några års erfarenhet av hjärtsjukvård och är intresserad av nya utmaningar.

På Arytmicenter utför vi i första hand ablationer och Du kommer att assistera vid ingreppen.
Du behöver inte ha någon erfarenhet av invasiva ingrepp, Du lär Dig snabbt ;-). Du kommer även att utbildas i EKG tolkning och arytmier.

Vi, och patienterna, älskar kontinuitet och Du kommer att följa ”Din” patient från inskrivning till utskrivning. Eftersom vi är en liten klinik måste Du tycka om att ha många bollar i luften och Du kommer att delta i både mottagningsverksamhet, forskningsprojekt och utföra administrativa uppgifter.

Vi jobbar dagtid (måndag-fredag) och tjänsten är en heltidtjänst men deltid kan diskuteras. 
Är du intresserad och vill veta mer kontakta Helen Janfjäll (ssk) eller Anders Englund (läk).

Om oss

Arytmicenter är en klinik som är specialiserad på utredning och behandling av arytmisjukdomar. Sedan starten 2009 har vi utfört mer än 3 500 ablationer varav drygt 2 800 är flimmerablationer vilket gör oss till en av de kliniker som gör flest ingrepp i Skandinavien. Arytmi Center Stockholm ägs till största delen av GHP som är ett svenskt sjukvårdsföretag med speciell inriktning på högspecialiserad vård.

Vårt mål är att kunna erbjuda patienter med arytmier en högkvalitativ vård med hög tillgänglighet. Vi har satsat på en kombination av en personalgrupp med hög kompetens och erfarenhet samt en satsning på den allra senaste tekniken. Vi finns på Södersjukhuset som har en hjärtverksamhet av mycket hög standard.

Vi är en liten klinik med 5 sjuksköterskor, varav 3 narkossköterskor samt 3 läkare.

Vi söker dig som vill testa nya utmaningar, gärna vill jobba i en mindre grupp och slippa det stora sjukhusets tungroddhet.

Kontaktpersoner:

Anders Englund, VD, Leg läkare
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 08 616 52 00

Helen Janfjäll, Chef sköterskegruppen
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 08 616 52 00

Det går också bra att skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller till GHP Arytmi Center, Södersjukhuset, 118 83 Stockholm redan idag men helst före den 22/5 2018.

Arbetsplats:

Sjukhusbacken 10
11861 Stockholm