Arrhythmia Center
Stockholm

Lediga tjänster

Narkossköterska

Gruppbild

Vi söker Dig som är legitimerad narkos sjuksköterska med minst fem års yrkeserfarenhet. Du är trygg både i person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Eftersom vi är ett litet team är det viktigt att Du är prestigelös, gillar att hugga i där det behövs och är intresserad av att lära Dig nya saker.

Arbetet innebär heltidsanställning måndag- fredag.  Förutom rena narkossköterskeuppgifter kommer Du att delta i mottagningsverksamhet, forskningsprojekt och Du kommer att introduceras i arytmisjukvård. Vi erbjuder goda anställningsvillkor och en trevlig arbetsmiljö. Du får jobba med en stabil och erfaren personalgrupp där vi hela tiden försöker förbättra omhändertagande och omvårdnad av våra patienter. Vi lär av varandra och vi satsar på kompetensutveckling. Deltid kan diskuteras.

Om oss

Arytmicenter är en klinik som är specialiserad på utredning och behandling av arytmisjukdomar. Sedan starten 2009 har vi utfört mer än 2 800 ablationer varav drygt 2 000 är flimmerablationer vilket gör oss till en av de kliniker som gör flest ingrepp i Skandinavien. Arytmi Center Stockholm ägs till största delen av GHP som är ett svenskt sjukvårdsföretag med speciell inriktning på högspecialiserad vård.

Vårt mål är att kunna erbjuda patienter med arytmier en högkvalitativ vård med hög tillgänglighet. Vi har satsat på en kombination av en personalgrupp med hög kompetens och erfarenhet samt en satsning på den allra senaste tekniken. Vi finns på Södersjukhuset som har en hjärtverksamhet av mycket hög standard.

Vi är en liten klinik med 5 sjuksköterskor, varav 3 narkossköterskor samt 3 läkare.

Vi söker dig som vill testa nya utmaningar, gärna vill jobba i en mindre grupp och slippa det stora sjukhusets tungroddhet.

Välkommen med din ansökan redan idag till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktpersoner:

Anders Englund, VD, Leg läkare

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

086165200

Helen Janfjäll, Chef sköterskegruppen

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

08 616 52 00

Arbetsplats

Sjukhusbacken 10

11861 Stockholm